Chemical Guys V34 Middels grovt poleringsmiddel, 473ml

Chemical Guys V34

Middels grovt poleringsmiddel, 473ml

Varenr: GAP_V34_16816276010557
499,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Chemical Guys V34 Optical Grade Hybrid Compound er designet for den kravstore bruker, de som vil ha noe som fjerner det verste av riper og andre defekter. V34 er i stand til å fjerne tunge riper, swirls, og oksideringer. V34 compound gjør korrigering av keramisk klarlakk, raskere og enklere enn noensinne.

 

I de siste årene har lakk-teknologien utviklet seg mye og dette endrer derfor måten de må behandles på. Fremskritt som ripebestandig keramisk klarlakk og vannbasert lakk teknologi, har gitt bileiere en lakk som tåler mer enn før og holder lengre på glansen. For å få mest mulig ut av disse lakktypene, har Chemical Guys brukt 3 år på å produsere V-serien av lakkrens/polering.

 

V34 er første vannbaserte OEM godkjente lakkrens, laget for å tilfredstrille de mest kresne av bileiere. Den fjerner riper og andre defekter selv på harde lakktyper som f.eks keramisk lakk. Produsert spesielt for ripebestandig og keramisk klarlakk Lang arbeidstid Dynamic Finish Capabilities, for høyest mulig cut Fjerner 1500-2000 slipespor Laget for bruk med DA og roterende OEM godkjent vannbasert formular Optical grade micro abrasive technology VOC og lakkverksted godkjent Inneholder ikke silikon eller fyllere

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
126902