Chemical Guys Glossworkz Ultimate Glaze Glanspolish og primer for voks,473ml

Chemical Guys Glossworkz Ultimate Glaze

Glanspolish og primer for voks,473ml

Varenr: GAP_618_16
439,-
-+
10 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Chemical Guys Glossworkz Glaze har lenge vært en liten hemmelighet blandt hardcore detailere. Mange sverger til nettopp denne for å hente ut det lille ekstra når det gjelder glans, dybde, glød og refleksjon!

 

Glossworkz Glaze er laget med spesiell syntetisk polymer for å få et jevnt lag av glansforsterkere, oljer og UV-blokkere. Når du sprer Glossworkz på lakken kan du være sikker på at du får produktet jevnt ned i alle porer og mikro-riper, den vil etter herding etterlate seg et fantastisk flott grunnlag for din favorittvoks!

 

Du kan bruke Glossworkz Ultimate Glaze alene, men den er ment som et godt underlag for nettopp voks. Med den spesielle polymerbasen vil den få lakken til å gløde på en helt særegen måte, som er tilnærmet umulig å få til om man kun benytter seg av voks.

 

Selv om dette kanskje gir ett ekstra lite steg i poleringsprosessen, vil du tydelig merke forskjellen fra å kun vokse lakken. Formuleringen gjør Ultimate Glaze særdeles enkel å jobbe med, og kan påføres for hånd eller med maskin.

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
127693