Chemical Guys Flex Pad Pink Fleksibel våtslipe-kloss Chemical Guys Flex Pad Pink Fleksibel våtslipe-kloss

Chemical Guys Flex Pad Pink

Fleksibel våtslipe-kloss

Varenr: FLEX_PAD_PINK816276017099
329,-
-+
7 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Chemical Guys Flex Pad Pink er en fleksibel og stødig våtslipe-kloss med en fast og en myk side. Med denne kan du våtslipe lykter, fjerne etsemerker fra fugleskitt samt fjerne riper som polish ikke tar. Denne holdbare slipeklossen består av en fast, tett side som gir et godt grep og en myk, fleksibel side som enkelt former seg rundt kurver og kanter. Dette gjør den ideell ved for eksempel våtsliping av både front- og baklykter.

 

Bruksanvisning:

 

  1. Sørg for at området/delene som skal slipes er rene, frie for voks og forsegling. (voks og forsegling vil «tette» arkene)
  2. Sett våtslipearket på den myke siden av klossen.
  3. Spray rent vann på klossen/arket og på området som skal slipes.
  4. Slip i rette bevegelser med lett/lite press.
  5. Tørk av med en mikrofiberklut og kontroller ofte, spray på mer vann når det er nødvendig. Fortsett slipingen til du er fornøyd.
  6. Poler opp området med V32 eller V34.
  7. Gå over til en finere polish, V36 og V38.På den myke siden av Flex Pad Pink fester du selvklistrende våtslipeark laget for denne klossen. Disse arkene har en latex membran som former seg etter enhver kurve, form og tilpasser seg ethvert underlag for en jevn slipeprosess.

Poleringen med V32/V34 gjøres raskest med en roterende poleringsmaskin, sluttpolering anbefales gjort med en Dual Action.

 

Arkene som finnes i P2500 og P3500 har i motsetning til vanlige slipeark ikke slipepartikler, men latex-struktur som motvirker tetting av slipeark, ujevn sliping og riping av overflaten. Tiden du bruker på våtsliping vil reduseres og etterarbeidet med polering vil også kortes ned betraktelig.

 

 

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
138317