Chemical Guys TORQ SNUBBY TORQ høytrykkspistol Chemical Guys TORQ SNUBBY TORQ høytrykkspistol Chemical Guys TORQ SNUBBY TORQ høytrykkspistol Chemical Guys TORQ SNUBBY TORQ høytrykkspistol Chemical Guys TORQ SNUBBY TORQ høytrykkspistol Chemical Guys TORQ SNUBBY TORQ høytrykkspistol

Chemical Guys TORQ SNUBBY

TORQ høytrykkspistol

Varenr: EQP402842850103278
799,-
-+
12 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Kompakt design gjør det lett å skumme

Å bruke en høytrykksspyler og skumkanon er den beste måten å legge ned tykt skum til bilvask, men den lange lansen på høytrykksspyleren kan være vanskelig å håndtere og kontrollere. De er lange, uhåndterlige og risikerer å ripe opp lakken din hvis du kommer for nært. Snubby skyter tykt bilvaskeskum med et kompakt design som holder skumkanonen din nær deg for optimal kontroll og brukervennlighet!

 

Spyler tykt skum

Den ergonomiske utformingen av Snubby Foam Gun betyr at du kan skyte tykt skum uten å slite hendene. Grippy håndtaket sikrer at du får et tett, men behagelig grep for optimal kontroll over bilvask. Kobberkomponentene av høy kvalitet i Snubby betyr at dette detailerverktøyet er bygget for å vare. Hver adapter er innpakket i teflon for å sikre optimal tetning, og minimere risikoen for lekkasje. 

 

Teknisk informasjon:

Snubby kommer med tre adaptere som passer til skumkanonen og høytrykksvaskeren. Fest hun-koblingen til Snubby for å imøtekomme kompatible skumkanoner og 3/8  han-kobling til håndtaket for å skyte tykt skum umiddelbart! Har du ikke en høytrykksvasker? Snubby er super allsidig, og arbeider med høytrykksvaskere opptil 345 bar og 10,5 GPM. Den fungerer til og med med vann opp til 150 °C  for den ultimate rengjøringen!

 

Bruk denne til å:

- Få full kontroll over vasken din

- Kvitt deg med den lange høytrykksspyleren

- Rengjør de vanskelige utilgjengelige områdene

- Spyl bilen din uten problemer med tykt skum

- Få enestående frihet med skumkanonen din

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
138313