Chemical Guys VSS 1- steg poleringsmiddel, 473ml

Chemical Guys VSS

1- steg poleringsmiddel, 473ml

Varenr: COM_129_16816276010199
499,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Chemical Guys VSS Chemical Guys VSS Scratch&Swirl remover er siste tilskudd i den allerede godt mottatte og populære V-serien fra CG.

 

Med en unik formulering har de klart å lage en meget god og effektiv 1-step polering som avslutter med høyest mulig glans. VSS er designet for å fjerne lette til moderate riper på alle typer billakk og kjøretøy, alt fra 1-sjikts til keramisk klarlakk., biler, MC, traktor med mer. Som i alle typer poleringsmidler av høy kvalitet, benytter VSS et slipemiddel som starter grovt for å fjerne riper for deretter å avslutte fint for en høyglansfinish. Som kjent trenger ikke alle poleringsjobber å innebære en 2 eller 3 stegs jobb.

 

I noen tilfeller klarer det seg lenge med en enkel 1 stegs, det er her VSS vil være et suverent valg. Har du for eksempel noen dype riper kan du spot-korrigere disse med V32 eller V34 og deretter gå over hele kjøretøyet med VSS. Med den helt nye VSS fra Chemical Guys kan du spare mange timer pr jobb og allikevel få et resultat som vil få naboen til å spørre om bilen er nylakkert.

 

Pads/poleringsputer du skal bruke sammen med VSS avhenger litt av type klarlakk, om den er hard eller myk, mye riper eller bare vaskeriper. På de fleste myke lakker og lette jobber vil Hex Logic blå og grønn passe svært bra, mens på hardere lakk og fjerning av dypere riper ville vi gått for Hex Logic polerings pad orange evt. gul rubbingpad. Her må man prøve seg litt frem, da lakktype kan variere fra merke til merke samt om deler eller hele bilen har vært omlakkert.

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
126937