Chemical Guys Hex-Logic Orange 165mm Påføringspute 165mm Orange Quantum

Chemical Guys Hex-Logic Orange 165mm

Påføringspute 165mm Orange Quantum

Varenr: BUFX112HEX6811339025066
219,-
-+
15 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserTilbehørAndre kjøpte også
Produktinfo

Quantum Orange er en medium-cut rubbingpute laget spesielt for Dual Action poleringsmaskiner. Denne puten tåler høy påkjenning samtidig som den fjerner tildels kraftige swirls og riper. Form og design på Hex-Logic Quantum Pads ble til for å tåle påkjenningene fra Dual Action maskiner. Med både sideveis bevegelse og rotasjon utsettes poleringsputer for mye større slitasje enn om du bruker en tradisjonell roterende maskin.

 

Lange økter bygger opp høy varme i senter av poleringsputene og kan føre til at limet mellom borrelås og skum smelter. Derfor er Hex-Logic Quantum laget med et ventilasjonshull i midten i tillegg til å ha "pustende" borrelåsfeste.

 

Vanlig borrelås er vanligvis helt tett og slipper ikke ut varme. Quantum pads er derfor konstruert med en type borrelås som slipper ut denne varmen og dermed forlenger levetiden på pads.

 

Quantum Orange avslutter en del finere enn Quantum Yellow og er en meget god kombinasjon sammen med Chemical Guys V32, V34 samt V36. Kan vaskes i maskin etter bruk, med f.eks Chemical Guys Pad Cleaner.

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Tilbehør
Andre kjøpte også
138293