Chemical Guys Fresh Glazed Donut Luftfrisker og odør eliminator, 118ml Chemical Guys Fresh Glazed Donut Luftfrisker og odør eliminator, 118ml

Chemical Guys Fresh Glazed Donut

Luftfrisker og odør eliminator, 118ml

Varenr: AIR23304892936001981
179,-
-+
4 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Det er ikke mye som øker appetitten mer enn lukten av ferske doughnuts! Chemical Guys Fresh Glazed Doughnuts Air Freshener er luftfriskeren som tilfredsstiller søtsuget med kun en liten dusj! Endelig kan du nyte essensen av varme, nylagde doughnuts helt uten tanke på kaloriene. Med bare en liten dusj av Fresh Glazed Doughnut Air Freshener kan du fylle rommet, bilen eller kontoret med den himmelske aromaen fra ferske, amerikanske doughnuts.

 

 

Som de andre luftfriskerne fra Chemical Guys er også Fresh Glazed Doughnut produsert med aktive enzymer som fjerner selve kilden til vond lukt og ikke bare maskerer den. Luftfriskere av dårligere kvalitet gjør nettopp dette og kan i tillegg, om de er oljebaserte, sette flekker og til og med øke bakteriemengden.

 

Med Chemical Guys Fresh Glazed Doughnut Air Freshener kan du være sikker på at den uønskede lukten forsvinner og i stedet blir erstattet med den herlige duften av søte, sukkerglasserte doughnuts!

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
138536