126580

Chemical Guys Perfect Pour EZ Fill Funne

Gjør det enklere å fylle flasker

Varenr: ACC_126811339024601
99,-
-+
90 stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Med denne er du garantert fylling fra større kanner uten søl! Trakten skrus enkelt på de aller fleste typer flasker og er formet slik at om du overfyller på flasken, heller du enkelt tilbake det overskytende. Passer så og si alle typer flasker!

 

Slik er trakten i praktisk bruk:

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Chemical Guys
Produsent Chemical Guys
Type Sprayflasker og pumpekanner


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Chemical Guys Perfect Pour EZ Fill FunneGjør det enklere å fylle flaskerSøppel av ett produkt, fungerer hverken på gjengene til Gloss factory eller MTM sine skumkanon flasker. Terningkast 1 (veldig fornøyd med stort sett alt annet jeg har kjøpt på GT, men rart at de selger denne).
Marius03.07.2021Upassende?
Chemical Guys Perfect Pour EZ Fill FunneGjør det enklere å fylle flaskerGenial sak... eller ikke? Kjøpte en slik for å for å enklere fylle på skumkanon-flaska, men den passer ikke... Dvs den lar seg ikke skru fast, så må holde på den når jeg heller, noe som er upraktisk hvis man fyller fra 4liters kanner og større. Synes den er litt liten som gjør at man overfyller enkelt og søler om man ikke er forsiktig. For min del er den nok ikke etter forventningene da den ikke henger fast.
Chemical Guys Perfect Pour EZ Fill FunneGjør det enklere å fylle flaskerElsker denne. Like enkel som den ser ut som, og gjør ting så mye enklere å fylle på :-)
Andy02.05.2021Upassende?
Chemical Guys Perfect Pour EZ Fill FunneGjør det enklere å fylle flaskerGjør det litt lettere å vaske bil. minus er at den ikke passer alle skumkanon flasker.
BN03.03.2021Upassende?
Chemical Guys Perfect Pour EZ Fill FunneGjør det enklere å fylle flaskerPasser ikke på de nye skumkanon flaskene så da ser jeg ikke poenget med denne. Invester heller i en vanlig liten trakt
John09.02.2021Upassende?
Chemical Guys Perfect Pour EZ Fill FunneGjør det enklere å fylle flaskerPasser ikke på gjengene til Gloss Factory skumkanon-flaske
Håkon10.01.2021Upassende?
Chemical Guys Perfect Pour EZ Fill FunneGjør det enklere å fylle flaskerPasser jo ikke gjengene på skumkanonflaskene som selges (WashKing, Gloss Factory etc.). Hadde derfor kommet like langt eller lenger med en standard trakt. Hadde vært veldig praktisk om det ble gjort oppmerksom på dette i produktbeskrivelsen.
Chemical Guys Perfect Pour EZ Fill FunneGjør det enklere å fylle flaskerGenialt og mer riktig enn plastflaske (brus) kappet i to
Asgeir22.12.2020Upassende?
Chemical Guys Perfect Pour EZ Fill FunneGjør det enklere å fylle flaskerGjør det å hele i middel mye enklere uten mye søl
126580