Krystallklare ruter innvendig Chemical Guys Streak Free Window Clean

Krystallklare ruter innvendig

Chemical Guys Streak Free Window Clean

Varenr: 169704_bun
203,-Kampanjepris
Veil.339,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Innvendig vask av glassrutene i bilen blir ofte oversett. Var du klar over at det sakte, men sikkert bygges opp et fettlag på rutene innvendig? Dette kommer av "svette" fra alt interiør, dashboard og ikke minst deg selv.

 

Det å få krystallklare ruter, handler også om å vaske grundig innvendig. Det er absolutt ingen hokus pokus, så lenge du har riktig teknikk og riktige produkter. Vi viser deg selvsagt begge deler.

 

Chemical Guys Streak Free Window Cleaner er en meget effektiv, drøy og mild glassrens som ikke etterlater streaks eller flekker. Streak Free inneholder ingen skadelige stoffer, som ammoniak og alkohol og kan derfor trygt brukes på vinduer/ruter med solfilm. For best mulig resultat, bruk en egnet mikrofiberklut for glass.

 

Når vi skal vaske innsiden av frontruten på bilen vår kan det være krevende og det er derfor denne har kommet på markedet. Siden den har stoffet til en glassklut på vaskesiden og gummi på baksiden sikrer dette en god vask med full kontroll.

 

Turisimo Crystal Clear Sponge er en "pad" laget for å sikre effektiv vask av glass og ruter.

 

Når du vasker innsiden av frontruten vil du merke det og vårt tips er som følgende: Sett deg i passasjersetet og vask derifra. Det gjør at du kommer bedre til på hele ruten og med Crystal Clear Sponge får du vasket presist selv de vanskeligste steder.Spray Streak Free direkte inn i paden, slik at den blir god og fuktig. Vask deretter nedenfra og opp på frontruten. Etter rens tar du frem gjentar du prosedyren med en tørr glassklut. Og vips, så har du krystallklare ruter. Helt uten streker.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180438