143018

Chemical Guys Mr Pink + Tørkehåndkle

Bestselgeren til Mr Pink

Varenr: 162087_bun
349,-
-+
57 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

 

Chemical Guys Mr.Pink er en høyt-skummende bilshampoo som konstant frigjør bobler. Disse boblene fanger og løser opp skitt og andre forurensninger og fører de vekk fra lakken uten å ripe.

 

Mr. Pink er en ideell såpe for hyppige vasker siden den er både mild og skånsom mot tidligere lakkbehandlinger. Selv om Mr.Pink i utgangspunktet ble laget for bruk i skumkanon, er den også helt suveren å bruke til vanlig såpeblanding i bøtte.

 

Chemical Guys Mr. Pink er en selvskreven gjest ved alle skumparty, og som alle høykvalitets såper fra Chemical Guys inneholder den selvfølgelig ingen fargestoffer som kan smitte over på lakk!

 

Gloss Factory Magic Towel

Gloss Factory Magic Towel er et super absorberende tørkehåndkle for bil, båt, MC og andre kjøretøy.


Gloss Factory Magic Towel er som et håndkle til bilen din! Det måler hele 85cm x 60cm, og har en enestående 80/20 blanding av polyester og polyamid. Mikrofiberens vekt er på hele 350 g/m², noe som gjør det til et tett, tykt håndkle!

 

Gloss Factory Magic Towel tykke, tettvevde mikrofiber gir et lukseriøst tørkehåndkle tross den rimelige prisen. Gloss Factory Magic Towel er perfekt for å tørke bil. Ikke bare fordi det har en enorm oppsugingsevne, men fordi det har en side med ekstra dype løkker i vevestrukturen, som gjør at eventuelt smuss som ligger på bilen ikke blir dratt utover.

 

Du kan bruke begge sider av Gloss Factory Magic Towel når du tørker bilen, men hvis du er en "finesmecker" og vil ha det perfekte resultatet, skal du først tørke med siden som har store løkker (den myke siden) og deretter tørke med siden som har fast vevestruktur. dette for å oppnå maksimal glans etter tørking av bilen.

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Chemical Guys
Gruppe 3 Gloss Factory
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H412 - Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann
Produsent Chemical Guys
Type Komplette sett (Bundles)
Type Bilshampo
Type Håndklær


Dokumenter
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
143018