Chemical Guys White Light Glansforsterker, 118 ml. Chemical Guys White Light Glansforsterker, 118 ml. Chemical Guys White Light Glansforsterker, 118 ml. Chemical Guys White Light Glansforsterker, 118 ml.

Chemical Guys White Light

Glansforsterker, 118 ml.

Varenr: GAP_620_04811339022577
250,-
Volum
-+
24 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Chemical Guys White Light er en glaze som forsterker dybde, glans og glød i hvit lakk og lyse farger. Ønsker du maksimal glans, dybde og glød på din hvite bil? Da er White Light noe du absolutt burde prøve! Chemical Guys White light er en glaze som brukes som underlag for voks, eller som enkeltstående behandling.

 

Ingenting er vel mye penere enn en skinnende ren hvit lakk, det måtte isåfall være en lakk som er behandlet med White Light. Med denne glazen som grunnlag før voks kan du være sikker på at bilen din kommer til å bli lagt merke til.

 

Selv om glazer strengt tatt ikke skal kalles forseglinger er det ikke langt unna. Glazer er syntetisk fremstilt og har vesentlig lengre holdbarhet enn naturlige vokser. Således er disse det perfekte underlaget for å å toppe av med din favorittvoks. Bare velg en glaze som passer din farge.

 

White Light inneholder mikro-raffinerte oljer og fillere som trenger dypt ned i lakken og reduserer synligheten til mikroswirls og lette vaskeriper. For den aller dypeste og våteste glans, legg White Light før voks.

 

 

 

Bruksanvisning:

  1. Påse at overflatene er rene og tørre, helst polert
  2. Påfør tynt lag med White Light og la dette tørke i ca. 20 minutter
  3. Buff av med en ren mikrofiberklut
  4. Påfør et nytt lag for ekstra holdbarhet og beskyttelse etter ca. 1 time
  5. Topp gjerne med Chemical Guys White Wax for ekstra dybde og glød etter ca. 1 time
HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
138465