Chemical Guys Hex-Logic Rød 165mm Poleringspute, 165mm

Chemical Guys Hex-Logic Rød 165mm

Poleringspute, 165mm

Varenr: BUFX_107HEX6816276014623
79,-Kampanjepris
Veil.198,-
Størrelse
-+
2 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Hex-Logic Rød er beregnet for en enkel påføring av vokser og forsegling. Supermyke Hex-Logic Rød har et unikt design som gjør at voks og forsegling spres mye finere på overflaten. Chemical Guys Hex-Logic Rød påføringspute er designet, utviklet og produsert i USA. I produksjonen av disse putene blir det utelukkende brukt skum-materiale av meget høy kvalitet. Dette for at de skal tåle påkjenningen fra både oscillerende og roterende poleringsmaskiner.

 

Disse to "poleringsmetodene" gir svært ulik påkjenning på poleringsputene og de må derfor kunne takle både sideveis utkast, høy rotasjon og sterk varme. Med høye krav til både slitestyrke og effektivitet utviklet Chemical Guys Hex-Logic Polishing Pads, som siden har blitt ett av verdens mest solgte systemer innen poleringspads.

 

Hex-Logic Rød påføringspute er som navnet tilsier beregnet for maskinell påføring av vokser og forsegling. Fordelen med å påføre dette med maskin kontra for hånd, er at det blir mye enklere å få en tynt, jevnt lag med voks/forsegling. Du unngår dermed å bruke for mye produkt. For de plassene du ikke kommer til på med maskin tar du bare av påføringsputen og bruker denne for hånd.

 

Alle Hex-Logic Pads finnes også i en utgave med ventilasjonshull i midten, disse går under navnet Hex-Logic Quantum og er spesielt utviklet for oscillerende/Dual Action maskiner. (Fås i str. M og L).

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
138229