Chemical Guys Hex-Logic Sort 100mm Påføringspute 100mm Sort

Chemical Guys Hex-Logic Sort 100mm

Påføringspute 100mm Sort

Varenr: BUFX_106HEX4816276014579
49,-Kampanjepris
Veil.99,-
Størrelse
-+
18 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Hex-Logic Sort Finishing Pad er en ekstremt myk finpoleringspute helt uten kutt. Denne kan like gjerne brukes til påføring av vokser og forsegling som til det ultimate fin-steget. Ekstremt myk klarlakk kan være krevende å få 100%. Ofte må siste finpolering gjøres med svært skånsomme puter og mildt poleringsmiddel. Chemical Guys Hex-Logic Sort Finishing Pad er laget nettopp for slike krevende jobber.

 

Har du en såkalt "problem-lakk" som får swirls nesten uansett hva du bruker kan det være at du trenger en utrolig snill og mild poleringspute. Sort Finishing Pad fra Chemical Guys er en poleringspute helt uten kutt og slipeegenskaper. Puten lar poleringsmiddelet gjøre jobben og dens eneste formål er å gi deg perfekt kontakt med overflaten, spre varmen og redusere slitasje.

 

På grunn av dens ekstremt myke skum kan du absolutt bruke Chemical Guys Sort Finishing Pad for å spre voks og forseglinger. Bruker du finishing pads på riktig måte vil du ikke bare spare tid, du vil også redusere produktkostnadene vesentlig. Disse to "poleringsmetodene" gir svært ulik påkjenning på poleringsputene og de må derfor kunne takle både sideveis utkast, høy rotasjon og sterk varme. Med høye krav til både slitestyrke og effektivitet utviklet Chemical Guys Hex-Logic Polishing Pads, som siden har blitt en av verdens mest solgte system innen poleringsputer.Hex-Logic Sort påføringspute er som navnet tilsier beregnet for maskinell påføring av vokser og forseglinger. Fordelen med å påføre dette med maskin kontra for hånd, er at det er mye enklere å få en tynt, jevnt lag med voks/forsegling. Du unngår dermed å bruke for mye produkt. For de plassene du ikke kommer til med maskin tar du bare av påføringspaden og påfører for hånd.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
138269