CarWise DA 8 Poleringsmaskin Din første poleringsmaskin. 8 mm utkast CarWise DA 8 Poleringsmaskin Din første poleringsmaskin. 8 mm utkast CarWise DA 8 Poleringsmaskin Din første poleringsmaskin. 8 mm utkast

CarWise DA 8 Poleringsmaskin

Din første poleringsmaskin. 8 mm utkast

Varenr: SP-CP21257070572015354
798,-Kampanjepris
Veil.1 198,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

CarWise DA Poleringsmaskin er en ocillerende poleringsmaskin som simulerer håndbevegelsen din ved at poleringsskiven roterer rundt og fra side til side.  Det er dette som ofte også omtales som DA Poleringsmaskin eller Dual Action (dobbeltvirkende). Utstyrt med variabel hastighet (3000 - 6300 omdr./min). Leveres med poleringspute og praktisk bag for oppbevaring.

 

 

CarWise DA Poleringsmaskin 8mm har et utkast på 8 mm, som navnet tilsier. Dette gjør at dette er en perfekt maskin for deg som aldri har polert en bil i hele ditt liv, men har lyst til å komme i gang. Maskinen er lett å jobbe med og er det nærmeste man kommer "idiotsikker", samtidig som det er en maskin som kan ta deg det lille steget videre. Dette er en maskin du vil finne gleden ved å polere og oppleve mestringsfølelse ved første forsøk.

 

Maskinen er utstyrt med trinnløs hastighetskontroll hvor man stiller inn hastigheten fra 3000-6300 omdr./min. Dette gir deg full kontroll og speilblankt resultat. Hver gang.

 

Maskinen leveres med en stk meget myk poleringspute og en praktisk bag for oppbevaring. Poleringsputen som følger med i bagen er en pute som fabrikken i Kina legger ved. Vi anbefaler ikke denne puten. Du gjør ikke noe galt om du bruker den, tvert imot. Du gjør omtrent ingenting. Puten har rett og slett for liten effekt og viser ikke maskinens sanne potensial. Vi anbefaler å investere i puter fra Gloss Factory, Rupes, Turisimo eller andre som er kjent for å lage kvalitetsputer.

Hvor god er CarWise Poleringsmaskin DA 8mm?

Dette er maskinen for deg som er nybegynner og har lyst til å komme i gang. Eller for deg som har forsøkt med roterende poleringsmaskin eller kjøpt en billig poleringsmaskin som ikke har nok utkast (oscillering) og dermed ikke opplevd mestring. Maskinen gir meget gode resultater helt risikofritt. Det skal mye til for å ødelegge lakken med denne maskinen og man får egentlig ikke til noe annet enn blankt resultat. Med noen enkle grunnregler vil du dessuten oppleve stor mestringsfølelse med denne maskinen.

 

Maskinen er laget i Kina under strenge europeiske krav, og er av meget god kvalitet. Vi opplever svært lite reklamasjon på disse maskinene. Her får du mye maskin for penga!

 

Det som først og fremst skiller denne maskinen fra maskiner som er vesentlig dyrere er støy og komfort. Den støyer litt mer (ikke mye) enn dyrere maskiner og vibrerer litt mer. Vibrasjonen er dog ikke så ille at det er et problem dersom du ikke jobber med dette daglig. 

Teknisk informasjon

  • Modell: CP2125
  • Spenning: 230V /50HZ
  • Inngangseffekt: 5 Amp
  • Hastighet, turtall: 2500 – 6800 RPM
  • Poleringsflate: 125 mm
  • Putestørrelse: 125 - 150 mm
  • Utkast (bane) 8 mm
  • 2 år garanti
HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
124238