CarWise Applikator Påføringspute i mikrofiber

CarWise Applikator

Påføringspute i mikrofiber

Varenr: Q92507070572015330
25,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

CarWise Applikator er en skumpute dekket med fint mikrofiber tekstil. Dette gir denne applikatoren ekstremt mange bruksområder også utenfor det mest iøenfallene som å polere med polish eller legge voks.

 

Mange foretrekker mikrofiberapplikator til å polere med fordi man får utnyttet polishen bedre ved at slipegranulatene beholdes bedre i applikatoren. Ved å fjerne riper i lakken er en mikrofiberpute å foretrekke, spesielt på dypere riper som man i utgangspunktet ikke får fjernet, men som man ønsker å dempe ved å slipe ned kantene på ripa. en mikrofiberpute kommer tettere på, eller lenger inn i ripa, slik at man får mulighet til å jevne den ut.

 

Mikrofiber er dessuten svært skånsomt mot lakken og dette er årsaken til at mange foretrekker en mikrofiber applikator til å legge voks. Applikatoren holder lett på voks og glir friksjonsfritt over overflaten.

 

I tillegg til disse opprinnelige årsakene til at denne aplikatoren ble konstruert, viser det seg at en mikrofiber applikator er svært effektiv til f.eks. å rense skinn sammen med en skinnrens, vaske dashboard eller også å vaske innsiden av frontruten, hvor man kommer enklere til med en applikator enn en mikrofiberklut.

Fordeler ved CarWise Applikator

  • Ideell for påføring av voks, polish, forseglinger, lotions og mye mer
  • Myk, absorberende, holdbar og gjenbrukbar
  • Holdbar og kostnadseffektiv
  • 100% vaskbar i maskin
  • Friksjonsfri og ripefri
  • Ligger godt i hånden
HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
124189