143256

Startpakke maskinpolering E

Alt du trenger for å polere din bil

Varenr: 162162_bun
2 499,-Kampanjepris
Veil.4 098,-
-+
47 stk på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSAlternativerAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Er du glad i blank bil og ønsker å ha polering og bilpleie som hobby - uten at det nødvendigvis skal koste skjorta? Da er dette den perfekte poleringspakken for deg. I denne poleringspakken får du en av våre favorittmaskiner - uansett prisklasse, med våre utvalgte polisher og puter. Du får ikke bare mye for pengene, men du får også mye KVALITET for pengene. CarWise PC-15 er ganske enkelt den beste "Kinamaskinen" på markedet i dag.

 

 

Startpakke maskinpolering E inneholder

 

 

 

CarWise PC-15 har et utkast på 15 mm som vi mener er den optimale oscilleringen for en poleringsmaskin med dobbel action (DA). Med 15 mm utkast får du kraft nok til å korrigere nesten på høyde med en roterende maskin, samtidig som du har brukerkomforten og avslutningsevnen kun en oscillerende maskin kan gi. Du vil effektivt fjerne swirls, riper, oksideringer, vaskeriper og hologrammer raskere og med mindre anstrengelse. Maskinen har vesentlig mindre vibrasjon enn tilsvarende "Kinamaskiner" i markedet.

 

Dette gjør CarWise PC-15 til den perfekte maskin for deg som tar bilpleie seriøst og vil oppnå de beste resultater. Perfekt for hobby detaileren!

 

Teknisk Spesifikasjon

 •  

  • Effekt: 950W
  • Bakplatestørrelse: 125mm
  • Poleringsputer som passer: 125 - 150 mm
  • Utkast i oscilleringen: 15mm
  • Vekt: 2,9kg
  • Kabel: 8 meter
 • Trinnløs hastighet: 2000 – 5000 omdreininger

 

 

Menzerna Medium Cut Polish 2500

Få to-trinns resultater med Menzerna 2500! Menzerna Medium Cut Polish 2500 er en polish som er laget for å produsere en fantastisk glans, på mye kortere tid enn en to trinns polish, som du kanskje er vant til. Med Nano teknologi og med en spesielt konstruert cutting evne, klarer denne å levere både lakk-korrigering og en eksepsjonell glans i en operasjon!

 

Menzerna PF 2500 er konstruert for å polere bort lette lakkfeil og forsterke lakkens glans i en operasjon. Den vil fjerne moderat til middels swirls, vannflekker, og lette riper. Deretter kommer bonusen, 2500 polrer lakken til en imponerende høy glans, noe de fleste poleringsmidler med denne cut'en trenger et steg 2 for å klare. som du forventer fra 2-stegs polish. Menzerna PF 2500 er en silikonfri polish som støver lite. Akkurat som alle Menzerna polisher, bør Power Finish PF2500 påføres med en poleringsmaskin for best resultat.

 

Menzerna Power protect ultra

Menzerna Power Protect Ultra er et høyglanspoleringsmiddel som også tilfører en syntetisk holdbar sealer. 100% silikonfri. Power Protect Ultra er designet for å enkelt fjerne mikroriper og hologrammer mens den samtidig etterlater en beskyttende hinne på lakken.

 

Den eksepsjonelle vannskrekken gjør renholde av bilen lettere enn noensinne. PPUltra er veldig brukervennlig og kan brukes både for hånd og med poleringsmaskin. For at produktet skal kunne gi best mulig glans bør det brukes poleringsmaskin, og da helst oscillerende. Den er også økonomisk i bruk, VOC-fri og etterlater ingen hvite merker på gummi/plastikk. Vi anbefaler Power Protect Ultra til deg som polerer ofte for åskape en høyglansfinish og i tillegg beskytte lakken uten å slipe for mye klarlakk. Denne sealeren kan holde plussminus 6 måneder.

 

Gloss Factory Poleringsputer

Når du polerer med Dual Action maskiner er det viktig å ha riktig puter. Puten du velger bør helst ha åpen celle struktur som gjør at polish, lakk som er slipt av og luft trekker inn i puten. Dette gjør at du opprettholder en bedre poleringseffekt når du polerer og samtidig blir ikke puten like varm.

 

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Poleringsmaskiner
Gruppe 1 Polering og voksing
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 1 Lakkforsegling
Gruppe 1 Poleringsmidler
Gruppe 3 Carwise
Gruppe 3 Gloss Factory
Gruppe 3 Menzerna
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Produsent Carwise
Type Dual Action
Type Puter Dual Action
Type Kluter
Type Voks
Type Dual Action (Eksentrisk)
Type Annet poleringstilbehør


Alternativer
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
143256