CarPro Waterspot Delete Kit Fjern vannmerker og kalk effektivt

CarPro Waterspot Delete Kit

Fjern vannmerker og kalk effektivt

Varenr: 169879_bun
799,-Kampanjepris
Veil.1 299,-
-+
58 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

CarPro Waterspot Delete Kit er en sammensatt pakke beregnet for deg som har typiske vannflekker / kalkflekker på overflaten av lakken på din bil. Kalk og vannflekker er dessverre noe som er helt vanlig å få da enkelte grunnvannkilder i Norge er kalkrike. Kalkflekker oppstår normalt sett dersom man unngår å tørke bilen etter vask. Heldigvis lar dette seg enkelt fjerne ved hjelp av denne pakken.

 

 

Carpro Descale 500 ml:

CarPro Descale er en syrebasert bilshampo med maksimal effekt mot skitt, smuss og forurenset vann som gir merker på lakken. Har du en Coating som har mistet vannskrekken, da er CarPro Descale perfekt!

Slik bruker du CarPro Descale:

 1. Bland ut 1:100 for bøttevask eller 1:10 for skumkanon/sprayflaske.
 2. For lett skitt: bruk CarPro Descale i skumkanon og la det virke 3-4 minutter. Pass på slik at skummet ikke tørker.
 3. Spyl godt av. Følg opp med en håndvask.
 4. For kalkrester/vannmerker: vask panel for panel, start med horisontale paneler. Vask panelet og la CarPro Descale sitte så lenge som mulig uten å la det tørke. Gjenta om nødvendig
 5. Skyll grundig med vann.

 

CarPro Spotless 500 ml:

CarPro Spotless bryter kjemisk ned mineralene som blir liggende igjen etter vanndråpene (det man kjenner som vannflekker) før de etser inn i finishen som igjen gjør at man ikke trenger å bruke tid på tidkrevende og lakkslitende polering, samt at lakkens beskyttelse holder seg bedre.

Slik bruker du CarPro Spotless: 

 1. Vask bilen nøye, fjern smuss og forurensinger.
 2. Rist flasken godt.
 3. Spray Spotless direkte på området med vannflekker (Viktig: overflaten som skal behandles må være kald, ikke stå i direkte sollys)
 4. Fordél Spotless jevnt utover, bruk gjerne en applikator.
 5. Tørk av overflødige rester med en mikrofiberklut. 
 6. Skyll godt med vann.
 7. Gjenta prosessen 1-4 ganger om nødvendig. 

 

Carpro DabDab Vaskehanske

CarPro DabDab er en ny supermyk vaskevott laget med en spesiell blanding av lange og korte fibre for en mer effektiv og sikker vask av ditt kjøretøy,

 

CarPro DabDab er designet med en stivere kjerne slik at vaskehansken hele tiden har full kontakt med panelene. Dette i kombinasjon med blanding av lange og korte fibre gjør at vasken blir mye mer nøyaktig.

 

Turisimo Heavenly Dry Towels: 

Turisimo Heavenly Dry Towels tørker du bilen på sekunder, raskt og skånsomt. Med to mindre håndklær kommer du lettere til over alt, de er enklere å vri opp og du er helt trygg på at håndklærne ikke kommer i bakken under tørking. Turisimo Heavenly Dry Towels etterlater en overflate uten «streaks» og uten fare for å ripe opp lakken.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180667