Autoglym Paint Renovator Grov håndpolish, 325ml

Autoglym Paint Renovator

Grov håndpolish, 325ml

Varenr: 96205016366103250
189,-
-+
8 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Autoglym Paint Renovator er et grovt poleringsmiddel utviklet for å kunne fjerne riper, skjolder og andre lakkfeil for hånd. Dette produktet må ikke brukes med poleringsmaskin da det ikke innheolder poleringsoljer.

 

Selv den mest forsiktig eier får en liten ripe eller skrape fra tid til annen. Hvis du har en ripe eller feil i lakken, vask og påfør Superharpiks-polish (Super Resin Polish) grundig for å gjenopprette området. Hvis ikke dette reparerer området tilstrekkelig, øk slipestyrken til Lakk-restaurerer (Paint Renovator).

 

Lakk-restaurerer (Paint Renovator) er ikke en polish som brukes over det hele. Den bør bare brukes på avgrensede merker og spesifikke områder med lakkskader. Den egner seg bare til bruk for hånd, og bør ikke påføres med maskin. Paint Renovator) er uten silikon og vil ikke virke forstyrrende på omlakkering.

Slik bruker du Autoglym Paint Renovator

  1. Prøv på et lite synlig område før bruk.
  2. Rist godt og ta den på en kald, ren og tørr flate med en myk bomullsklut ved å stryke parallelt med ripen. Øk trykket for å fjerne spesifikke riper eller merker. Reduser trykket for bedre overflateglans. Sjekk fremgangen til reparasjonen regelmessig.
  3. Fjern rester med en ren klut. Poler til slut med Superharpiks-polish (Super Resin Polish) for å gjøre glansen maksimal, bevare overflaten og for å fjerne ethvert merke som er igjen.

 

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
124609