Armor All - Tire Foam Dekkglans skum

Armor All - Tire Foam

Dekkglans skum

Varenr: GAA47670EN5020144476702
189,-
-+
28 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

En revolusjonerende måte å rengjøre, beskytte og gi dekkene glans, i ett enkelt trinn. Ingen etterbehandling. Spray på og la tørke! Skummet gjør at smuss og skitt renner av. Trenger inn og motvirker sprekker og falming. Skader ikke felger. En boks behandler ca. 35 dekksider.

 

 

Rengjør, gi glans og beskytt dekksidene i én poerasjon.

Armor All Tire Foam er et skum spesielt utviklet for å bruke direkte på skitne dekk, for å gi tilbake den sorte finishen og tilføre en viss glans. Basert på Armour Alls utrolig suksessrike Protectant-serie, hjelper Armor All Tire Foam deg med å bli kvitt veifilm og skitt fra dekksiden.

 

Alt gjøres med en enkel operasjon. Bare spray skum på dekksiden, og la det virke. ferdig! Enklere kan det neppe gjøres. Det er faktisk så enkelt at du fort venner deg til å gjøre dette hver gang du vasker bilen, og du setter dermed prikken over i-en på en ren bil. Iløpet av minutter har du sorte, skinnende dekksider.

 

Armor All Tire Foam er svært økonomisk - den behandler opptil 35 dekk, og det er ikke behov for ekstra filler eller svamper

 

Slik bruker du Armor All Tire Foam

  1. Rist boksen med Armor All Tire Foam godt før bruk
  2. Spray ca. 15. cm fra dekksiden og påfør med stødig hånd mens du følger dekkets sirkel. Legg et tett skum på hele dekksiden.
  3. La den tørke 5-10 minutter

PS! Dersom du får skum inn på eikene, tørker du dette lett bort med en tørr klut. Det er ikke skadelig om du ikke gjør det eller glemmer en flekk, men det kan bli lette skjolder som lett vaskes vekk.

 

Pro tips!

Dersom du opplever at det blir skjolder i dekksiden etter behandling kan dette forårsakes av flere ting. Det kan f.eks. være rester av annen/ tidligere dekkbehandling som ikke er fjernet. Eller det kan være at det er lenge siden dekksiden er rengjort skikkelig og rester av bremsestøv, asfaltrester og annen skitt sitter godt bakt inn i dekksiden. Det anbefales i så fall å vaske dekksiden grundig med et høyalkalisk middel og en stiv børste.

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H222 - Ekstremt brannfarlig aerosol. Beholder under trykk: Kan eksplodere ved oppvarming
  • H229 - Ekstremt brannfarlig aerosol. Beholder under trykk: Kan eksplodere ved oppvarming


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
115963