Klare lykter på sekunder Gjør matte lykter blanke igjen på 1-2-3

Klare lykter på sekunder

Gjør matte lykter blanke igjen på 1-2-3

Varenr: 156053
259,-Kampanjepris
Veil.459,-
-+
30 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Aldri før har det vært enklere å få matte lykter til å bli som nye igjen - med et varig resultat. Det kan virke for godt til å være sant at man kan få matte og gulnede lykter til å bli som nye igjen på sekunder. Kun ved hjelp av et par våt.wipes. det kan virke ennå mer usannsynlig når vi sier at dette gir et varig resultat. Med wipes nummer 2 forselger du nemmelig lyktene på nytt og beskytter mot ny UV-stråling og holder lyktene speilblanke i lang tid.

 

 

I dette settet har vi satt sammen alt du trenger, slik at du slipper å lete etter riktig glassrens eller mikrofiber for å få resultatet så bra det bare kan. Her er alt du trenger. så har du matte, oksiderte lykter, har du løsningen her!

 

Dette redder EU-kontrollen, eller øker prisen ved salg, men viktigst av alt; det gir bedre trafikksikkeret. Nå er det virkelig ingen grunn til å kjøre med matte lykteglass lenger!

 

De fleste lykteglass er laget av polykarbonatbaserte materialer som har en tendens til å oksidere over tid, noe som fører til redusert sikt. Gule og/eller matte frontlykter kan være en sikkerhetsrisiko og potensielt føre til alvorlige ulykker. Du kjenner deg kanskje spesielt igjen på våte, mørke høstkvelder med dårlig sikt.

 

Til nå har reperasjon og det å fikse opp lykteglass vært relativt komplisert, selv om det finnes mengder av 1-2-3 kit på markedet. Med Armor All Headlight Restorer Wipes Kit fikser du dette med 2 våtservietter og 10 minutter ledig tid. Du har ikke behov for noe ekstra verktøy eller krevende slipejobber. Dette er så enkelt at det finnes ikke unskyldninger lenger. Lyktene dine blir som nye!

 

 • Ikke behov for sandpapir eller verktøy
 • Ett sett rengjør to frontlykter
 • Kun to enkle trinn kreves
  • Trinn 1 Clean Wipe - fjerner oksidasjon
  • Trinn 2 Protect Wipe - Beskytter glasset med UV-beskyttende, langtidsvirkende beskyttelse

Hvor og når brukes Armor All Headlight Restoration Wipes?

Armor All Headlight Restorer Wipes Kit er egnet til bruk på polykarbonatlykter. Dette finner du på de aller fleste av dagens biler og flere tiår bakover i tid. Wipsene har ingen effekt på frontlykter av glass. Produktet er ikke beregnet på skadde lykter eller lykter som har riper. det fjerner kun oksidasjon/ matt overflate.

 

Slik bruker du Armor All Hedlight Restoration Wipes

Før du starter er det viktig at lykteglassene er rengjort med en glassrens, slik at overflaten er fri for smuss og skitt. Det første trinnet (pkt. 1 under) er å fjerne oksidasjonen med Wipes merket med nr. 1. Denne er det 2 pakker av i esken - en til hver lykt. Midlet denne wipsen er satt inn med fordamper raskt (iløpet av 3-5 minutter), så vær klar til å utføre jobben straks du åpner posen. Stå alltid i skyggen å gjør dette, og sørg for at lykteglassene er avkjølt. Unngå kontakt med lakkerte flater. Vi anbefaler at du bruker maskeringstape til å beskytte karosseri og lakk rundt lykten.

Steg 1: Fjerne oksidasjon

 1. Åpne posen merket “STEP 1 CLEAN” og ta ut kluten. Behold kluten brettet for å redusere fordampingen.
 2. Puss med fast, jevnt trykk frem og tilbake og på kryss og tvers. Pass på at du når hele lyktens flate. Du vil merke at oksidasjonsresten begynner å bli fjernet.
 3. Snu kluten til en ren side, og behhold den brettet. Fortsett å jobb på samme måte som over.
 4. Fortsett på samme måte, snu kluten til en ren flate etter behov til ingen rester er synlige på kluten lenger. Dvs. helt til den ikke blir skitten når du pusser over lykten. Vær oppmerksom på at selv om lykten din ser bra ut, må du fortsette til du ikke ser det smitter på tørkeduken lenger. Først da har du fjernet all oksidajon.
 5. Gjenta 1–4 på den andre lykten.

Steg 2: Legge en langvarig beskyttelse

 1. Forsikre deg om at begge frontlyktene er rengjort som nevnt over og at overflaten er tørr før du påfører beskyttende forsegling. For best resultat, tørk først overflaten med en rent, lofri klut.
 2. Åpne posen merket “STEP 2 PROTECT” ta ut kluten
 3. Påfør på lykteflaten ved å tørke i en retning, på samme måte som å påføre et malingstrøk. Gjenta på den andre frontlykten umiddelbart. Etttørke skal dekke to frontlykter.
 4. La overflaten tørke helt. Overflaten vil være tørr å ta på i løpet av 3 timer. Ikke berør overflaten og unngå kontakt med vann før den er tørr.

Verdt å merke seg

Armor All Headlight Restorer Wipes kit er kun egnet for lykter laget av polykarbonat. Unngå kontakt med lakkerte overflater. Bruk maskeringstape for å beskytte lakkerte overflater rundt lykten. Vi anbefaler at du bruker engangshansker når du jobber med dette og kast våtserviettene i søpla etter bruk - ikke skyll de ned i toalettet.

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
128315